El Govern están a bona parte de l’àrea metropolitana de Barcelona, ​​la Noguera i la resta del Segrià les mesures contra la Covid-19 preses a l’Hospitalet de Llobregat

Barcelona .- El Govern estendrà a bona parte de l’àrea metropolitana de Barcelona, ​​la Noguera i la resta del Segrià les mesures contra la Covid-19 preses aquesta dimarts a tres barris de l’Hospitalet de Llobregat davant l’augment de contagis dels ultims dies. Així ho han anunciat la consellera de la Presidencia y Portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d’Interior, Miquel Buch, i la consellera de Salut, Alba Vergés, en una roda de premsa conjunta celebrada aquest migdia al Palau de la Generalitat.

Les mesures incluye la prohibición de fer reuniones de personas de personas, tant en l’ambit public com en el privat, i recomanació de no sortir de casa si no és per realitzar activitats essencials, com ara rebre assistència sanitària, desplaçar-se a la fe o para comprar productos de primera necesidad, com els d’alimentació. Pel que fa a la resta de comerços, es recomana demanar-hi cita prèvia. Tot els establecimientos hauran d’incrementar las medidas de precaución e higiene en el interior de los locales. Així mateix, el comité técnico del Procicat també redueix al 50% de los bares y restaurantes me obligan a llevar a los locales locales de discotecas, discotecas y ventas de gimnasios. Finalment, es prohibe les visites a les residències de gent gran. Aquestes mesures queden recollides en dues resolucions que es publicaran al DOGC i entraran en vigor un cop les validi l’ororitat judicial. Inicialment tindran una durada de quinze dies, un termini que es pot modificar en funció del que dictin les autoritats sanitàries.

La consellera de la Presidencia y el Portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha envidiado una misión de aleta davant la progresió “continuada y preocupante” de la transmisión de la Covid-19 a Catalunya . «Som davant d’un moment difícil, d’una situación molt complicada i cal actuar amb celeritat i determinació per evbar trobar-nos en la mateixa situación del mes de març» , ha anunciado.

Per aquest motiu, Budó ha fet Una CRIDA un tots aquells Que Han relaxat les mesures de Prevenció i Protecció personal i Comunitària i ja AVISAT Que, si l’evolució es mante reales, “muda” Aviat Caldra prendre decisiones “Mes dràstiques” : “ Ens trobem davant l’última oportunidad para evitar que haguem de fer un salt en les mesures de contenció de tota la població, me especializo en una parte importante de la zona metropolitana de Barcelona ” , ha asemburado en el portaveu. «Demanem a tots els ciutadans que aportin el seu deure cívic i un nivell de compromis personal i col·lectiu superior» , ha dicho.

Budó ha explicado que el Gobierno está reforzando la « capacidad » de la capacitación y el seguimiento del aumento del equipo de rastreadores » No podem escatimar recursos en la lluvia contra la pandèmia, hem d’evitar un segon confinament total de la población» que podria tenir uns efectes dramàtics en termes sanitaris, econòmics i socials ” , ha manifestado. La portaveu también ha explicado que el Gobierno tiene parlamentos y alcaldes y alcaldes del municipio afectados y que se ejecutan en “com semper” , amb “la máxima colaboración del món local” . En este sentido, Budó ha señalado el Gobierno, las administraciones locales, los servidores públicos y los ciudadanos han coordinado el trabajo y la determinación de la contaminación por contacto:

“Demanem també la máxima consciencia a las autoridades locales. També és responsabilitat seva ajudar a aturar la transmitsió del coronavirus i no no hi hagi més contagis, més ingressos als hospital i més sufririmes de la pandèmia. Nosaltres junts podem frenar els rebrots de la pandèmia a Catalunya. Tornem a demostrar de què som capaços quan caminem junts i pensant sempre en l’interès i el bé comú ” , concluyó.