Constituït 'l'estat major' de la Fundació Nous Catalans per a informar les persones immigrades sobre la #Consulta del #9N2014

 

Bookmark and Share

Tots els directors i directores per a cadascun d'aquesta països elaboraran una fitxa tècnica  de les comarques i principals localitats on viuen majoritàriament els seus conciutadans per poder anar-hi i fer reunions i actes explicatius de les raons per a la independència de Catalunya. Foto Fundación Nous Catalans

redaccion@elperiodicolatino.cat

Barcelona .- Anit, dia 10 de febrer, va quedar constituït, a Santa Coloma de Gramenet, 'l'estat major' per la Consulta del #9N2014, l'assemblea executiva de la Fundació Nous Catalans, que dirigirà la Campanya per informar al màxim possible del milió i mig de persones immigrades a Catalunya de les raons per les quals Catalunya -el seu nou país- reclama esdevenir un nou Estat d'Europa. Un nou Estat al món.

Es reunirà cada mes per anar coordinant l'acció a favor de la Consulta del 9 de novembre d'enguany.

A aquesta reunió ampliada de l'executiva de la Fundació Nous Catalans, hi van assistir més de 60 dirigents de Nous Catalans representant les persones immigrades del Marroc, Equador, Xina, Pakistan, Senegal, Perú, Polònia, República Dominicana, Índia, Filipines, Bangla Desh, Moldàvia, Bielorússia, Mali, Ghana, Guinea Conakry, Veneçuela, Hondures, Nepal, Síria, Carib (Haití, Dominica, ...), (alguns delegats compromesos amb aquest projecte no hi havien pogut assistir per estudis o feina; són els de Mèxic, Argentina, Armènia, Bolívia, Guinea Equatorial, Nigèria i Colòmbia).

Estem parlant, per tant, dels països amb més immigració a Catalunya. També hi assistien delegats territorials de la Catalunya Central, de les comarques gironines, de Barcelona ciutat, una àmplia delegació del Vallès Occidental (Terrassa, Cerdanyola, Santa Perpètua de Mogoda i altres poblacions veïnes), del Vallès Oriental, del Baix Llobregat, de les ciutats de Santa Coloma de Gramenet i de Badalona.

Anit, dia 10 de febrer, va quedar constituït, a Santa Coloma de Gramenet, 'l'estat major' per la Consulta del #9N2014, l'assemblea executiva de la Fundació Nous Catalans, que dirigirà la Campanya per informar al màxim possible del milió i mig de persones immigrades a Catalunya de les raons per les quals Catalunya -el seu nou país- reclama esdevenir un nou Estat d'Europa. Un nou Estat al món. Foto Fundación Nous Catalans

Els principals acords de la trobada:

1) Informar, des d'ara fins a la data de la Consulta -el 9 de novembre d'enguany- els més d'un milió i mig de persones immigrades (1.186.737 estrangers empadronats, més 350.000 persones -aproximadament- que ja tenen la nacionalitat espanyola.

Les persones que encara no tenen la nacionalitat, per continents d'origen són: 322.674 procedents d'Àfrica -Marroc, Àfrica subsahariana, i altres països del nord d'Àfrica-; 353.330 procedents d'Amèrica del Sud, Central i del Nord; 142.879 procedents d'Àsia -Xina, Àsia del Sud, Filipines,...-; 367.193 procedents de països de tota Europa i no nascuts a Catalunya -UE més països que no en formen part-; i 662 procedents d'Oceania. 

Tots els directors i directores per a cadascun d'aquesta països elaboraran una fitxa tècnica  de les comarques i principals localitats on viuen majoritàriament els seus conciutadans per poder anar-hi i fer reunions i actes explicatius de les raons per a la independència de Catalunya.

2) S'editarà un flyer explicatiu de les raons per a poder votar a la Consulta i votar SÍ + SÍ a la pregunta acordada, en moltes llengües: català, castellà, àrab, urdú, xinès, anglès, francès, polonès, romanès, rus, amazic, pun­jabi, bangla, mandinga, àkan, bàm­bara, sarahule, tagalo, hindi, por­tuguès, italià, ale­many, holandès, …etc)

3) Des del mes de març fins al 9 de novembre (estiu inclòs) es realitzaran centenars de petites reunions i actes explicatius arreu de Catalunya, si cal, en cases particulars, en cafès, en espais esportius, en espais de pic-nic i/o esbarjo, a l'època de bons temps... en definitiva, allà on es reuneixin i es trobin les persones immigrades, comptant amb la col.laboració d'entitats, però també directament,...

4) A partir dels propers dies, s'obrirà un Fòrum participatiu al portal de www.nouscatalans.cat, on es podran anar penjant preguntes i dubtes sobre aquest procés sobiranista català que vagin plantejant les persones immigrades. I les respostes que anirà elaborant la Fundació Nous Catalans. Desmentint rumors. Aclarint les coses. Derrotant les pors que els aparells de l'estat espanyol sembra.

La reunió va ser enormement participativa i amb molts ànims per part de tots els dirigents de la immigració a fer possible que els nous catalans no es quedin al marge d'aquest procés sobiranista català i que s'hi impliquin com uns ciutadans més. Compartir un projecte de país de tots.

 

 

 

 


     

Somos un grupo de noticias fundado en 2006 que informa a la comunidad latina en España y Europa, producimos contenidos para todos nuestros medios. Oficinas en Barcelona c/Nou de Sant Francesc 15 - 08002, Barcelona,España. Teléfonos:(0034) 657897268,(0034)722778085,Fax (0034) 933179866 - grupo@elperiodicolatino.com.es

Nota legal: Todas las opiniones expresadas en los artículos y videos del Grupo El Periódico Latino pertenecen única y exclusivamente a los entrevistados y no reflejan en ningún momento la opinión de este periódico, ni del Grupo El Periódico Latino

© Copyright 2006-2015 -El Periódico Latino.com.es-Editado y publicado por la Asociación El Periódico Latino de España CIF:G65214066 Adscrita a la Federación Latina de Medios de Comunicación de España.


FEDELATINA
© Copyright 2006-2015

webmaster@elperiodicolatino.com.es