Trobada Internacional Per La Pau "Construint país, més enllà de les fronteres"

 

Bookmark and Share

Catalunya

Així mateix, amb el propòsit de bastir ponts i establir aliances per recolzar la pau, Colòmbia en Pau dona suport  a la iniciativa ciutadana anomenada Foro Internacional de Víctimas que reuneix colombianes i colombians en procés d’exili i migració a 21 països del món. © Foto El Periódico Latino

Barcelona .- A Barcelona durant els dies 26, 27 i 28 de febrer de 2015. Aquesta trobada, que comptarà amb la presència de líders socials, acadèmics i artistes busca posar en evidència que hi ha una nació en desplaçament fora de les fronteres colombianes, que té el dret i el deure de participar en la construcció de la pau, la veritat, la memòria i la reconciliació.


L'objectiu de la trobada és promoure la participació de la ciutadania colombiana resident a Catalunya, Espanya, Europa i altres continents, col·lectius d'exiliats i en procés migratori, organitzacions catalanes i europees de solidaritat amb Colòmbia per enfortir la implicació en la construcció de la pau, la veritat i la reconciliació entre colombians i colombianes.


 “Creiem que la pau va molt més enllà de les negociacions entre els grups enfrontats i que aquest moment històric és excepcional perquè possibilita el camí a canvis històrics i que els més de 6 milions de colombians i colombianes en desplaçament transfronterer tenim l'oportunitat de posar sobre la taula la nostra veu i les nostres aportacions que permetin tornar realitat tangible el somni de la pau”. Colòmbia en Pau.


Així mateix, amb el propòsit de bastir ponts i establir aliances per recolzar la pau, Colòmbia en Pau dona suport  a la iniciativa ciutadana anomenada Foro Internacional de Víctimas que reuneix colombianes i colombians en procés d’exili i migració a 21 països del món.

Durant els dies de la trobada Internacional per la Pau també es durà a terme la primera trobada presencial de coordinadors del Foro Internacional de Víctimas de les 10:00 h. fins a les 16:00 h.
La resta d’activitats de la trobada comença el dia 26 de Febrer amb una Roda de premsa a les 12:00 h. a Casa Amèrica Catalunya (carrer Còrsega 299. Entresòl, Barcelona), a la qual hi participen: César López, Sergio Álvarez, Marta Gómez, Imelda Daza, Betty Puerto, Daniel Samper Pizano i Francesc Montserrat.

A Barcelona durant els dies 26, 27 i 28 de febrer de 2015. Aquesta trobada, que comptarà amb la presència de líders socials, acadèmics i artistes busca posar en evidència que hi ha una nació en desplaçament fora de les fronteres colombianes, que té el dret i el deure de participar en la construcció de la pau, la veritat, la memòria i la reconciliació. © Foto El Periódico Latino

L'acte inaugural comença el dia 26 a les 19 h. a l'Escola de la Dona - Espai Francesca Bonnemaison  (carrer  Sant Pere més Baix 7). La jornada finalitza amb el Concert per la Pau amb Marta Gómez, César López i Sentimiento Cimarrón.


Convoquen:
Colòmbia en Pau: espai de trobada i de treball de colombians i colombianes; catalans i catalanes; i persones d'altres nacionalitats residents a Catalunya, així com de diverses organitzacions i entitats que coincideixen en donar suport a la sortida política i dialogada del conflicte i la construcció d'una pau estable, justa i duradora a Colòmbia.

Taula Catalana per la pau i els drets humans en Colòmbia: plataforma d'entitats d'àmbit català que treballa per la defensa dels drets humans a Colòmbia; conformada per ONG, sindicats, administracions públiques i entitats del món acadèmic.


Per a qualsevol informació contacteu  amb l'equip de coordinació de Colòmbia en Pau a través de colombiaenpau@gmail.com. També podeu visitar les nostres webs: http://www.taulacolombia.org/       https://colombiaenpau.wordpress.com/


comments powered by Disqus

 

 


     

Somos un grupo de noticias fundado en 2006 que informa a la comunidad latina en España y Europa, producimos contenidos para todos nuestros medios. Oficinas en Barcelona c/Nou de Sant Francesc 15 - 08002, Barcelona,España. Teléfonos:(0034) 657897268,(0034)722778085,Fax (0034) 933179866 - grupo@elperiodicolatino.com.es

Nota legal: Todas las opiniones expresadas en los artículos y videos del Grupo El Periódico Latino pertenecen única y exclusivamente a los entrevistados y no reflejan en ningún momento la opinión de este periódico, ni del Grupo El Periódico Latino

© Copyright 2006-2015 -El Periódico Latino.com.es-Editado y publicado por la Asociación El Periódico Latino de España CIF:G65214066 Adscrita a la Federación Latina de Medios de Comunicación de España.


FEDELATINA
© Copyright 2006-2015

webmaster@elperiodicolatino.com.es